Het is tijd om elkaar weer te zien, een nieuw seizoen!
Onvermijdelijk zijn een aantal zaken veranderd in ons leven. Dat virus is voorlopig nog niet weg, maar wij kunnen wel weer ontmoeten. Dus laten we kijken hoe we dat zogeheten ‘nieuwe normaal’ invulling moeten geven.

We willen iedere eerste woensdag van de maand weer bij elkaar komen op de Jongerenstip aan de van Berchenstraat 3A in Nijmegen. We starten woensdag 7 oktober om 19.00 uur. 

Voorlopig is de regel dat er maximaal 14 deelnemers mogen meedoen om die 1,5e meter te kunnen waarborgen. Dus aanmelden is nu wel verplicht. 

Bij de eerste bijeenkomst van het seizoen bespreken we welke onderwerpen jullie komende seizoen zouden willen behandelen.
De input van de themabijeenkomsten doen we natuurlijk samen, wij zorgen voor de uitvoering. Ook gaan we het hebben over  ‘het nieuwe normaal’, hoe zien onze levens er nu uit en hoe kunnen we dit nu zo aangenaam mogelijk voor onszelf maken?

Hoe houd je je als A.D.(H).D-er gemotiveerd met al die thuisstudie/thuiswerk? Hoe zorg je met A.S.S. dat je verbonden blijft met je sociale leven? We gaan erover met elkaar over in gesprek.  We hebben allemaal onze uitdagingen en dus tijd om elkaar te bemoedigen en te helpen.

Kom je 7 oktober ook? meld je hieronder aan. (maximaal 14 deelnemers)

< > >