6 januari 19:00 online bijeenkomst : nieuwjaarsborrel

6 januari 19:00 online bijeenkomst : nieuwjaarsborrel

We hadden zo graag nog even willen ontmoeten, maar ja je weet het: de Lockdown zorgt ervoor dat we moeten thuisblijven. Dus willen we graag met elkaar online het nieuwe jaar inluiden zodat we 2021 goed beginnen. Dat doen we dus online via videobellen.

Gewoon even een checkup: hoe staan we erbij? Hoe zien onze levens eruit? Wat kunnen het komende jaar samen gaan ondernemen? Dit zal gebeuren op woensdag 6 januari om 19:00-20:00.
Zoals je gewend bent is het aan te bevelen om je even vooraf aan te melden want het is online en kunnen we de groepen indelen.

Schrijf je in voor 5 januari via https://www.staaa.nl/aanmelden/ Het is voor ons belangrijk om te weten hoeveel mensen er deelnemen, dus meld je aan!

De meeting zal plaatsvinden via https://videomeeting.staaa.nl

We gebruiken net als de vorige keer Jitsi. Dit is een veilig en beschermd kanaal, waarbij jouw privacy gegarandeerd is.

Blog: tips & tricks van de week op Staaa.nl

Vanaf vrijdag 18 december gaan we ook regelmatig op Staaa.nl een blog publiceren met wat te doen in caronatijd? Hoe kom je nou die donkere dagen door? We gaan daarbij op zoek naar leuke tips en trucs, want die delen we graag met je. De eerste tip vindt je al hieronder in de nieuwsbrief:

Bindkracht 10 verbindt Nijmegen online

Vanuit bindkracht 10 een heel mooi initiatief gestart via het online platform Discord.

“Het doel van deze Discord is simpelweg: Mensen uit Nijmegen met elkaar verbinden. Wij, Opbouwwerkers bij Bindkracht10, spreken de laatste tijd veel bewoners die zelf weinig mensen spreken, maar wel behoefte hebben aan een gesprek over gezamenlijke thema’s of met mensen uit hun stadsdeel.

Zo is het idee voor deze Discord ontstaan. Veel (jong-)volwassenen maken gebruik van Discord tegenwoordig en het is een goede manier om met “nieuwe” mensen in gesprek te gaan! Wij als Bindkracht10 doen hier dus verder niets met jouw gegevens en de Discord is gratis te gebruiken. Nodig vooral anderen uit, en wij opbouwwerkers zullen dat ook doen wanneer we mensen spreken die daar misschien iets aan kunnen hebben!”

Meld je aan voor het platform via https://discord.gg/3KX6BDaFbs. Je hebt de mobiele app voor Google en Apple, maar ook een browsereditie of een desktopeditie.

Als je nog niet zo bekend bent met Discord als online medium: je bent niet de enige. Voor ons is het ook nieuw, maar we zijn erg enthousiast geworden.

Voor ons newbies is daarom een veelgestelde vragenlijst opgesteld door de hardcore discord community van bindkracht10. En anders zijn er altijd mensen in de community die je vragen kunnen beantwoorden 😉.  Oh ja en het is gratis.

Wij wensen je hele fijne kerstdagen toe komende tijd en alvast een geweldig nieuwjaar! Hopelijk is het einde van de lockdown in zicht. Stay strong!

met vriendelijke groet,

Sjaak & Maarten